Klausimai apie VDU priėmimą

Viktorija
Sveiki nelabai randu kur reikia atvykti priduoti dokumentu, taip pat galbut galetumet parasyti ir darbo laika? Istojau :)))))

Indre
Koks siu metu ekonomikos ir finansu KB i vf? Ar galiu tiketis per antra etapa istoti i vf su 17,44?

Indre
KOks siais metais KB i vf ekonomika ir finansus? ar galiu tiketis istoti i vf per antra etapa,jei mano KB 17,44?

Julija
Laba diena, koks buvo mažiausias konkursinis balas į vf vietą Baltijos regiono kultūrų studijų programoje? (bakalauro)

VDU
Sveiki nelabai randu kur reikia atvykti priduoti dokumentu, taip pat galbut galetumet parasyti ir darbo laika? Istojau :)))) Sveikiname Viktorija, kad tapote studente. :) Dokumentus atvykti pasirašyti reikia Donelaičio g. 52, liepos 27,28 d. - 8.00-18.00 val. , liepos 30,31 d. - 8.00-17.00 val. Svarbu: visą informaciją rasite www.vdu.lt ir būtinai perskaitykite prieš atvykdami :)

Partnerio pranešimas
VDU
Koks siu metu ekonomikos ir finansu KB i vf? Ar galiu tiketis per antra etapa istoti i vf su 17,44? mažiausias balas į VF vietą buvo 18,06. Viskas priklauso nuo to su kokiais

Partnerio pranešimas
VDU
Laba diena, koks buvo mažiausias konkursinis balas į vf vietą Baltijos regiono kultūrų studijų programoje? (bakalauro) Sveiki, mažiausias konkursinis balas buvo 17,66. :)

Partnerio pranešimas
Paulius
O i multimedija ir interneto technologijas koks balas buvo zemiausias. 13,36 ar 13,39 kazkur ? As su savo 13,22 per antra etapa galiu tiketis pakliut ? Apskritai kiek zmoniu i sia studiju programa zadate priimti ?

ass
koks didziausias ir maziausias vf buvo i biotechnologijas?

Viktorija
O galima per studiju laikotarpi mainams isvaziuoti per Erasmus ir taip pat kokia kita programa ? pvz. i Azijos universiteta? sakykim pusmeciui Erasmus ir pusmeciui i kt. universiteta? aciu

VDU
O galima per studiju laikotarpi mainams isvaziuoti per Erasmus ir taip pat kokia kita programa ? pvz. i Azijos universiteta? sakykim pusmeciui Erasmus ir pusmeciui i kt. universiteta? aciu Sveiki, taip išvažiuoti galimybė yra. Daugiau informacijos http://www.trt.vdu.lt/LT/. :)

Partnerio pranešimas
indre.
sveiki, norejau paklaust, kaip yra su tom vnf/st? ar isvis buvo priimta zmoniu i tokias vietas? nes lamabpo diagramose tai nerodo, kad butu prieme. As istojau i marketingo vadyba vnf ir ar man yra sansu per antra etapa megint i vnf/st patekt? mano balas 16.72

indre.
ir ar pateikti reikia mokyklos baigimo atestato kopija patvirtinta notaro, ar tinka ir paprasta kopija?

Daiva
noriu paklausti :ar 3 stojimo etape būna laisvų vietų į vnf,ar jos jau užsipildo 2etape?kadangi 2 etape finansavimo negalima keisti,negaliu pretenduoti į istorijos studijas vnf.ar yra šansų dalyvauti 3etape su 15,28 kb?

leguska
Sveiki noriu paklausti ar maži šansai įstoti į ekonomiką ir finansus su 17,06 į vf ?

studente
nuo kelinto kurso galima rinktis gretutines?kiek metu jas mokytis? ir kiek isviso galima ju rinktis?aciu

Indu
Sveiki ar dar turite VF vietu treciame ture, mano balas 17,42 galeciau istoti i viesaja komunikacija,socialine politika verslo administravima ar politikos studijas? Kur daugiausia man sansu patekti? Ar jau nebera pas jus laisvu vietu, bijau kad isvis niekur galiu nebeystoti?:)

Laura
Sveiki, kokie siemte minimalus balas stojant i marketingo vadyba tiek vf, tiek vnf?

Justas
Laba diena.Ar i neakivaizdines studijas priemimo laikas jau baigesi? i mokamas?

Viktorija
Sveiki, gal galetumet pasakyti kiek vietu bus japonu k. grupeje Rytu azijos kulturu ir kalbu programoje? ar bus priimimi visi norintis i ta kalba, ar yra kazkoks limitas? arba i ka tureciau kreiptis kad gauciau sita info?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]