Klausimai apie VGTU priėmimą

Andrius
Sveiki, noreciau suzinoti, koks buvo minimalus balas stojant i vf transporto inzinerines ekonomikos ir vadybos vieta praeitais metais?

Arunas
Sveiki, Noreciau suzinoti ar yra tikimybe istoti i mechanikos inzinerija VF turint: Lietuviu valstybini 15 balu Matematika 51 balus Fizika 49 balus Anglu 9B

WulFy
Sveiki, Norejau paklausti ar stojimui i jusu universiteta (Elektronikos fakultetą) mokyklinio egzamino balas yra priskaiciuojamas ar tiesiog yra napaisoma ir traktuojamas kaip neislaikytas? P.S. neislaikiau valstybinio, taciau perlaikysiu mokyklini. Aciu is anksto :)

Vincentas
Laba diena, norėčiau paklausti, ar dideli šansai gauti VF vietą į VGTU statybos inžinerijos studijas su 15 konkursiniu balu ? Taip pat, jei pildant paraišką rašyčiau pirmoje vietoje statybos inžineriją, ar tai padidintų mano galimybės gauti VF vietą, ar nesvarbu kuriuo sąrašo numeriu pasirinksiu ?

DOROTE
Sveiki, ar butu galima tiketis istoti i nekilnojamo turto vadyba i valstybes finansuojama vieta su konkursiniu balu 17.44 ? Aciu

Olimpija
Sveiki, aš įstojau šiais metais į VGTU, studijuosiu ekonomikos inžineriją. Galima rinktis iš trijų užsiesio kalbų: anglų, prancūzų ir vokiečių. Bet mano pagr. kalba, kurią mokiausi, yra rusų, bet studijuojant, ką aš pasirinkau šios kalbos nėra. Tad aš pasirinkau anglų kalbą. Norėjau paklausti, kai čia dabar bus? Ar yra kalbos A ir B lygiai? Ar man reikės tempti tą patį krūvį su kitais?

Olimpija
Sveiki, šiais metai įstojau į VGTU (ekonomikos inžinerija). Mano pagr. užsienio kalba, kurią mokiausi yra rusų, bet tai, ką aš pasirinkau, šios kalbos nėra, studijuojant ekonomikos inžineriją yra trys kalbos: anglų, vokiečių ir prancūzų. Aš pasirinkau anglų, bet jos aš nesimokiau. Norėjau paklausti, ar yra studijos anglų kalbai, kad mokytų nuo pagr., ar yra A ir B lygiai. Nes neįsivaizduoju, kaip ten bus. Aš nepatempsiu krūvio, jei bus toks, kaip visų.

Anatolij
Sveiki :) Kokiu reikia egzaminu kad istoti i Aplinkos inžinerija?

Karolis
Sveiki, norėčiau paklausti kokiu egzaminu reikia stojant į statybos indžineriją?

Tautvydas
Sveiki, norėčiau paklausti, ar stojant į statybos inžineriją privaloma laikyti fizikos egzaminą, ar užtenka tik metinio balo, jai taip ar turi reikšmės fizikos A ar B lygis. Bei kokių kitų egzaminų reikia stojant į šią specialybę?

Paulius
Jeigu stojant pvz. į transporto inžinerija man reikalingas užsienio kalbu metinis pažimys. O jeigu aš išlaikau anglu kalbos egzaminą ar kiltu mano konkursinis balas.

Ernestas
Ar yra VGTU logistikos arba architekturos fakultetai, ir kokie egzaminai reikalingi siems fakultetams?

Valdas
kokiu reikia egzaminu kad as galeciau istoti i informatikos inžinerijos fakulteta?

60600
kokiu egzaminu reikia norint istoti i architektura ?

Audronė
Norėčiau sužinoti koks konkursinis balas stojant į kūrybinę industriją?

Tomas
Sveiki, norėjau sužinoti ar yra man galimybė įstoti į transporto inžinerinę ekonomiką ir vadybą. Mano štai tokie metiniai pažymiai. Anglų-B8 Lietuvių-A9 Rusų-A8 Istorija-A9 Matematika-A5 Fizika-A9 Biologia-A9 Ar yra an šansų? o jei ne, tai patarkite ka nors.

Dominykas
Sveiki, kokie praeitų metų paskutinio ir pirmo įstojusiojo į Inžinerinę informatiką konkursiniai balai? Beje, jei gerai suprantu, metinis 10 iš informatikos negali pilnai atstoti egzamino (konkursinis balas bus žymiai mažesnis)? Ačiū.

ruta
Sveiki. Norėjau paklausti kokius egzaminus reikia laikyti norint įstoti į transporto inžinerinę ekonomiką ir vadybą. Ar įmanoma įstoti mokykloje nepasiėmus fizikos pamokų?

Valdas
Noreciau suzinoti ar galima istoti i VGTU Transporto Inzinierija po Profesinio Rengimo Centro? Kokie turetu buti baigimo rezultatai?

Tautvydas
Laba diena, mokausi kauno tecnikos kolegijoj keliu inzinerija ir noreciau testi studijas vgtu islyginamose studijose. Domina ar reikia labai auksto balo, kad istociau?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]