Klausimai apie VTDK priėmimą

VTDK priėmimas
Laba diena,

stojantysis privalės atlikti natiurmorto piešinį iš natūros.
Stojantieji į egzaminą privalo atsinešti: pieštukus įvairaus minkštumo: HB-6B), trintuką, smeigtukus arba lipnią juostą (popieriui pritvirtinti);
Vertinimo kriterijai: komponavimas lape, perspektyva, proporcijos, medžiagiškumas, toninė
gradacija.

Sėkmės egzamine.

Monika
Iš kur gauti registravimosi pažymą, jei registruojiesi internetu?

Aistė
Laba diena,
norėčiau pasiteirauti, ar Jūsų kolegijoje yra valstybės finansuojamų vietų ištęstinėms studijoms?
Jei taip, kur tuomet būtų lengviau įstoti - į nuolatines studijas VF, ar ištęstines VF? (konkrečiau domintų grafinio dizaino specialybė).

Ačiū ir sėkmės.

VTDK priėmimas
Laba diena,

Valstybės finansuojamą vietą galite gauti stodama ir į nuolatines ir į ištęstines studijas.

Sėkmės

Artūras
Laba diena
Mane domina issami 2009 stojimo statistika. Kiek zmoniu nurode savo pageidavimuose interaktyvuji dizaina ir kiek is ju istojo i vf. Gal turit kazka panasaus i sia lentelia http://www.vgtu.lt/leidiniai/priemimas/2010_1/Bylos/Puslapiai/011-03.htm ?

Lyna
Sveiki:))
Kažkaip ir aš likau nesupratus, kas per pažyma ir iš kur ją gauti.. Bei, ar reikia pasirinkti skirtingą laiką kompozicijos ir piešimo egzaminams, ar ne? Turiu omeny vieną išlaikius eiti į kitą? Labai dėkinga už atsakymus, nes darosi labai neramu :))

rimante
sveiki,

esu baigusi KTU, turiu bakalaurą, noriu VTDK studijuoti grafinį dizainą ištęstine studijų forma, kuriai būtų sudaryta/-as individuali studijų forma/planas. noriu paklausti:
1. ar teisingai suprantu, kad individuali studijų forma leistų studijuoti norimus dalykus išvengiant pakartotinio mano jau turėtų dalykų studijavimo, tokių, kaip filosofija, kalbos kultūra, psichologija ir pan. t.y., besidubliuojančių dalykų?
2. ar yra grafinis dizainas ištęstine neakivaizdine (sesijomis) forma ar tik vakarine? ar abiems minėtoms formoms sudaroma individuali studijų forma?
3. kokia tvarka tai (individualios studijų formos sudarymas) vyksta? ar tai derinama įstojus ir pasirašant sutarti su kolegija ar kaip nors kitaip, iš anksto kreipiantis į atsakingą asmenį? gal turite daugiau info apie individualią studijų formą?
4. ar mažėja metinė studijų kaina atkritus besidubliuojantiems dalykams? ar mokama tik už į individualią studijų formą įtrauktus dalykus? nes girdėjau, kad studijuojantys vakarine forma vis tiek moka už kitoje aukštojoje jau išklausytus besidubliuojančius dalykus.
5. ar vakarinio kurso studentai gali gauti bendrabutį?

dėkui

Akvile
Sveiki,
As pasirinkau stojamuju egzaminu datas skritingomis dienomis, birzeli 21 ir 22...ar cia blogai? ar reikia ta pacia diena? man kaip ir neiseina ta pacia diena abi dalis laikyti...aciu uz atsakymus

Greta
Sveiki,
Norėčiau sužinoti, kur gauti tą registracijos pažymą? Ar tą prašymą atsispausdinti ar kaip?
Laukiu atsakymo.

6789
draugiskas patarimas - nestokit geriau i VTDK, pataupykit pinigu ir varykit stot i uzsieni! ten tikrai kazko ismoksit ;)

superstar
Sveiki,

jau esu baigusi bakalauro studijas,taciau uz jas visas mokejau is savu leshu ir siais metais meginu stoti i Vtdk,norejau paklausti,ar galiu pretenduoti i valstybes finansuojama vieta?

Monika
vtdk tinklapyje buvo parasyta, kad stojamųjų egzamimnų rezultatai bus birželio 30d paskelbti lamabpo.lt svetainėje. nieko nera paskelbta, kad bus rezultatai?

Išverstakaktis
Rezultatai, kaip ir minėta bus skelbiami lamabpo svetainėje. Tereikia prisijungus pasirinkti Užpildytas prašymas parinktį ir peržiūrėti antrą lentelę tame pačiame puslapyje. Joje bus stulpelis [i]Įvertinimas[/i]. Rezultatą taip pat galima išvysti ir skiltyje "Egzaminai".
Bet aišku, gan keista yra, kai 29 dieną naujienoje buvo minimi rezultatų skelbimo laikas, nors 30 ši minima dalis buvo "pašalinta".

Vismantė
Laba diena.
Rašau, nes darosi neberamu dėl stojamųjų rezultatų. Lamabpo gavau kompozicijo rezultatą(100), o piešimo nėra.
Egzamino vykdytoja sakė, kad abiejų dalykų (piešimo ir kompozicijos) rezultatai bus apie liepos 9d. o dabar jau 13d :)
Tad noriu paklausti kada bus rezultatai?
Ir ką reiškia frazė "yra žiniaraštis"?

Ačiū.

Anako
labas, Vismantė,
as laikiau kompozicija, piesima, scenariju ir vizualine kompozicija. Ivertinimai surasyti tiktai uz kompozicija ir scenariju. Kaip as suprantu, uz piesima ir kompozicija rasomas bendras ivertinimas, padejus abu darbus vienas salia kito. Bent jau as is kompozicijos tikrai negalejau gauti 80 ar tuo labiau 90 balu (mano ivertinimas 90), gal kokius 50 maksimum. Bet piesinys pas mane gavosi tikrai geras, matomai ir istempe bendra bala.
Tai jei gavai 100, skaityk jau istojei pirmu numeriu kur tau ten reikia ;)

Vismantė
O aš galvojau , kad čia tik kompozicijos :)
Bet Lamabpo buvo skiltis "egzaminai" (šiandien nebėr tos skilties)..tai prie kompozicijos buvo parašyta- 100, o prie piešimo- "yra žiniaraštis". Nesuprantu Tada. Galėtų kur nors būt parašyta kaip čia su tais rezais.

Eimantas
Sveiki, noreciau paklausti, kuriam bendrabutyje gyvenciau mokydamasis Petro Vileišio geležinkelio transporto fakultete?

rytis
gal kas istojo i vtdk interaktyvų dizaina kokiu balu, nes man 17,91 nepakako turbūt

LMWTF
Kai bus papildomas priemimas:

Stojamieji egzaminai 2010-08-28 nuo 9.00. val.

I fotografija: kokio pobudzio bus sis egzaminas, ka butent reikes daryti?

rytis
kažką čia maišai

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]