Klausimai apie VTDK priėmimą

trijo
Į kokią valstybės finansuojamą vietą surinkus 12,8 konkursinio balo galiu pretenduoti ( egzai- matematika, fizika, lietuvių )

Laura
Sveiki, koks balas interjero dizainui reikalingas? Ar imanoma istoti su ~14?

Dok
Sveiki, Noreciau paklausti, koks "Kompozicijos ir scenarijaus" stojamajame maksimalus vertinimas?

gretute194
Ir koks "kompozicijos ir scenarijaus" minimalus balas, kuriuo egzaminas laikomas islaikytu?

Ema
Sveiki, koks yra minimalus pereinamasis balas stojant į multimedijos dizainą?

Danielius
Maciau buvo parase ema koks pereinamasis balas maziausias man irgi labai idomu jai galite atsakykite arba parasykite i pasta DevotionPleasure@gmail.com nes mano 12.60 ir manau tai labai mazai manau buvo neuzskaitytas scenarijaus rasymas :(

Fi*
Sveiki, gal žinote kur galėčiau rasti 2011 stojamuju balu lentele ;))

Sandra
Laba diena,kur galiu rasti 2011metu priemimo rezultatus?

Tomas
kokius dokumentus reikia pasiimti važiuojant pasirašyti stojimo sutartį? aš įstojau į automobilių elektronikos sistemų valdymą

Teip
Ar man yra sansu gauti vf vieta su 5,6 balu mechaniniu technologiju inzinerijai?

sveiki ar galima sudijuoti pas jus turint tik lietuviu anglu ir matematikos egzaminu pazymius ten kur reikalinga ir fizika?pavyzdziui kaip statiniu indzinerines sistemos?

Greta
1.Kokiu egzaminu reikia stojant i interiero dizaina? 2.Koki bala reikia surinkti stojant i valstybes financuojama vieta?

Martynas
As truputy pasikartosiu kaip ir Greta :) tad 1.Kokiu egzaminu reikia stojant i interiero dizaina? 2.Koki bala reikia surinkti stojant i valstybes financuojama ir koki i mokama vieta?

Kristupas
Laba diena, 1. Kokia automobilių elektronikos sistemos studijų kaina metams? 2. Ar stojamieji egzaminai mokami?

Aušrinė
Sveiki, norėjau pakalsuti kaip atrodo vizualiai stojamųjų į fotografijos studijas scenarijaus rašymas?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]