Klausimai apie KTK priėmimą

KTK_priemimas
To Giedrius:

Laba diena,

Jūs laikėte visus egzminus, kurie sudaro konkurisnį balą stojant į Kauno technikos kolegijos studijų programas. Tikrai galite pretenduoti į valstybės finansuojamą vietą.

Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba

Partnerio pranešimas
povilas19
Sveiki,

Ar būtų įmanoma įstoti pas jus i kolegija su:

Lietuvių 6m
Matematika 28%
Fizika 32%
Anglų 35%
Į specialybe susyjusią su energetika/elektra?

Čia papildomame priėmime i vf vietą?

KTK_priemimas
To Povilas

bandykite, kadangi likę laisvų vietų, tai gal ir pavyks :)

Partnerio pranešimas
Vietinis
Sveiki istojau i sia koliagija neakivaizdzei mokytis ir iskilo tokia problemele pasirasius sutarti reikejo nurodyt adresa kuriuo turi atsiusti laiska su visais nurodymais kada prasides mokslai ir pns,bet nutiko toks dalykas pasikeite mano gyvenamoji vieta,pildydamas sutarti apie tai nepagalvojau.Kaip man wisa tai sutvarkyti?

KTK_priemimas
To Vietinis

rugsėjo mėn. pradžioje susisiekite su Suaugusiųjų studijų centro atsakingais darbuotojais ir informuokite Juos apie tai.
Tel. nr. 8-37-308630.

Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba

Partnerio pranešimas
Tautvydas
Gal butu galima suzinoti kokios stipendijos pas jus? ir kokiu balu reikia joms gauti

KTK_priemimas
Tautvydai, šią informaciją Jums gali suteikti studijų skyrius. Jei studijuojate pas mus, kreipkitės į studijų skyrių :)

Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba

Partnerio pranešimas
Ignas
sveiki noreciau suzinoti jei nesunku kokie buvo siu ir praeitu metu konkursiniai balai ? dekui

Rimvydas
Sveiki. Skaičiau kitų žmonių klausimus ir beveik susižinojau ką norėjau, tačiau norėčiau pasitikslinti. Aš norėčiau stoti į autotransporto indžineriją. Aš galėčiau laikyti anglų, lietuvių ir aišku matematikos egzaminą, nes ji man kaip tik ir sekasi. Tačiau fizika man nepatinka ir aš ją esu apleidęs. Tai kaip suprantu be jos egzamino būtų galima apseiti?

Ignas
sveiki noreciau paklausti kiek stoju siemet i Keliu tiesima ?

svecias
Sveiki, norejau paklaust o kur tiksliau butu galima dirbti pabaigus auto transporto indzinerija.

Remigijus
sveiki norėjau paklaust kokiu dalyku reikia įstojant Baldu ir Medienos Dirbiniu Gamyba.

Albinas
noreciau paklausti kokiu egzaminu reikia stojant i Elektros energetika kiek zinau reikia fizikos matematikos lietuviu betar visus reikia laikyt ar uztenka metinio pazymio ?

Povilas
Sveiki.Ar galeciau istoti i KTK statybos inzinerija nelaikes matematikos ir fizikos egzamino,bet turedamas auksta metini ivertinima?Aciu uz atsakyma.

KTK_priemimas
Laba diena,

stojant į Kauno technikos kolegijos studijų programas:

automobilių techninį eksploatavimą, autotransporto elektroniką, elektros energetiką, elektronikos techniką, elektroninių statinių valdymo sistemas, automatizuotą medžiagų apdirbimą, statybos inžineriją ar kelių inžineriją

konkursinį balą sudaro:
matematikos, fizikos, lietuvių kalbos egzaminų ir užsienio kalbos metinis įvertinimas.

Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba

Partnerio pranešimas
Lukas
Sveiki, gal ir kvailokas klausimas gali pasirodyti, bet ar reikia laikyti stojamuosius egzaminus ar užtenka tai ką išlaikai mokykloje? :)

KTK_priemimas
Laba diena, Lukai,

klausimas tikrai ne kvailas :) Stojant į Kauno technikos kolegijos visas studijų programas konkursinį balą sudaro šie dalykai: matematikos, fizikos, lietuvių kalbos egzaminų įvertinimai ir metinis užsienio kalbos įvertinimas. Taigi visi pažymiai yra imami iš Jūsų brandos atestato ir jokių stojamųjų egzaminų nėra :)

Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba

Partnerio pranešimas
Aurimas
Sveiki. Yra tokia situacija: siais metais istojau i ktu, taciau del ivairiausiu priezasciu praleidau daug paskaitu, susikaupe daug neatsiskaitytu darbu. Nemanau kad spesiu viska atsiskaityti iki egzaminu sesijos. Taigi jeigu mane isbraukia is sarasu ar as galesiu bandyti kitais metais stojant i jusu kolegija konkuruoti del VF vietos ? KTU studijavau VF.

KTK_priemimas
Laba diena, Aurimai,

apie studijų nutraukimą rasite daugiau informacijos LR švietimo ir mokslo ministerijos administruojamame tinklapyje adresu: http://www.mokslas.lt/lt/mokslo_ir_studiju_sistemos_per/blogas/studiju_nutraukimas

Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba

Partnerio pranešimas
Audrius
Noreciau stoti i Kauno kolegija (BALDŲ IR MEDIENOS DIRBINIŲ GAMYBA)
Laukysiu egzaminus:
Lietuviu, Matematika, Geografija - mokyklinius.
Anglu ir Istorija - valstybinius.

Siaip noreciau stoti i BALDŲ IR MEDIENOS DIRBINIŲ GAMYBA tai pasakykit ko jai reik, kad istociau, zinociau kokius dalykus laikyt, kokiu atsisakyt.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]