Klausimai apie KTK

Administratorius
Čia laukiame įvairių klausimų apie Kauno technikos kolegiją.

nerrus
Sveiki, noreciau istoti i kauko ir studijuoti multimedijos technologija, bet mane gazdina fizika, egzamino nelaikiau, kaip ten su ta fizika, ar sunku ten ja mokytis ?
Butu dar puiku, kad daugiau papasakotumet apie sia specialybe, kiek ten stoja, kiek baigia ? tada gal eitu susidaryti bendra vaizda :)

KTK_priemimas
Laba diena,

jei teisingai Jus supratau, tai Jus kalbate apie Kauno kolegija, o mes esame Kauno technikos kolegija :)

Pas mus, t.y. Kauno technikos kolegijoje, realizuojamos sios studiju programos:
Automobiliu techninis eksploatavimas
Autotransporto elektronika
Elektronines statiniu valdymo sistemos
Elektros energetika
Elektros ukio eksploatavimas
Elektronikos technika
Statyba
Keliu tiesimas
Automatizuotos medziagu apdirbimo technologijos

Jei domina sios studijos, mielai atsakysime.

Su pagarba,
KTK priemimo tarnyba

Partnerio pranešimas
nerrus
ptiu, ne cia pataikiau :D my bad :(

Briedis
Laba diena. Noreciau suzinoti ar baigus KTK studijų programą "Automatizuotos medziagu apdirbimo technologijos
" ir igijus bakalauro laipsni yra galimybe testi studijas uzsienyje arba univeritete magistra. Jei taip tai kokie Lietuvos universitetai siulo panasias programas? Aciu.

KTK_priemimas
To Briedis

šią studijų programą būtų galima tęsti KTU arba VGTU.

Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba

Partnerio pranešimas
Eimantas
Laba diena,
Norėjau sužinoti kokios šiu metų studijų kainas metams,dieninių ir neakivaizdinių "Autotransporto elektronika","Automobilių techninis eksploatavimas"
Ačiū.

Zidrunas
Sveiki, esu toks zmogus, kuri labai domina technika, todel jau senokai ziuriu i sia kolegija. Deja, esu nusivyles mano laikytu egzaminu pazymiais. Laikiau visus egzaminus mokyklinius.
Anglu kalba - 6
Lietuviu kalba - 5
Istorija - 4

Kiek skaiciau, sioje kolegijoje reikalinga matematika. Ar galeciau su tokiais pazymiais istoti? Mane labiausiai domina automobiliu techninis eksploatavimas.

KTK_priemimas
To Zidrunas

Gaila, kad nelaikėte nei matematikos, nei fizikos egzaminų, kadangi jie sudaro dali konkursinio balo. Tačiau jei norite, bandykite ir siekite savo tikslo :) Lauksime Jūsų Kauno technikos kolegijoje!

Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba

Partnerio pranešimas
pasipiktines
Butu labai malonu jeigu atsakytumet i uzduota klausima..arba nukreipkit ten kur man i ji atsakytu,nes toks jusu darbas cia!!!Aciu!

Laba diena,
Norėjau sužinoti kokios šiu metų studijų kainas metams,dieninių ir neakivaizdinių "Autotransporto elektronika","Automobilių techninis eksploatavimas"
Ačiū.

KTK_priemimas
To Eimantas

Atsiprašome už nepastebėtą Jūsų klausimą.
Metinė studijų kaina nuolatinėse studijose - 4600 Lt, ištęstinėse studijose - 3250 Lt.

Plačiau www.ktk.lt

Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba

Partnerio pranešimas
Arthur
Laba diena,
norejau paklausti ar man stojant i "Automobilių techninis eksploatavimas" pridetu balu turima specialybe "Auto kebulo remontas"?
Aciu.

KTK_priemimas
Laba diena, Arthur,

remiantis Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro 2010 m. sausio mėn. 28 d. įsakymu Nr. V-138 „Dėl geriausiai vidurinio ugdymo programą baigusiųjų eilės sudarymo 2010 metais tvarkos aprašo patvirtinimu“ ir jo priedais, papildomi balai suteikiami šiuo atveju:
a) stojantiesiems į koleginių studijų programas ir baigusiems tos pačios švietimo srities profesinio mokymo programas su pagyrimu

arba

b) baigusiems tos pačios švietimo srities profesinio mokymo programas ir turintiems ne mažesnį kaip vienerių metų darbo stažą pagal įgytą kvalifikaciją – 2 balai.

Jei atinkate nors vieną iš šių kriterijų, tada taip.

Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba

Partnerio pranešimas
Arthur
dar norejau pasiteirauti kokiu egzaminu reiktu stojant i "Automobilių techninis eksploatavimas" ir kiek mazdaug balu reikia kad butu galima stoti i nemokamas stujimas? ir ar neiakivaizdininias studijas stojant taip pat galima istoti i nemokamas studijas?

KTK_priemimas
To Arthur

konkursinį balą sudaro: matematikos, fizikos, lietuvių kalbos egzaminų įvertinimai bei metinis užsienio kalbos įvertinimas.
Tiek nuolatinėse (dieninėse), tiek ir ištęstinėse (neakivaizdinėse) studijose yra valstybės finansuojamos vietos.
Prognozuoti, koks bus šiais metais praeinamasis konkursinis balas į valstybs finansuojamą vietą, yra sunku. Jei tikrai norite stoti į šią studijų programą, tai siūlau bandyti ir gal pavyks :)

Sėkmės Jums ir lauksime KTK!
Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba

Partnerio pranešimas
Arthur
kokius dokumentus reikia tureti su savim stojant?

is anksto aciu uz pagalba ;)

KTK_priemimas
to Arthur,

visa reikalinga informacija susijusi su studentų priėmimu pateikta Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacijos bendrajam priėmimui organizuoti tinklapyje www.lamabpo.lt

Lauksime Jūsų KTK! ;)

Su pagarba,
KTK priėmimo tarnyba

Partnerio pranešimas
Arthur
"www.lamabpo.lt" o cia uzsiregistravus del stojimo ir uzpildzius prasyma ji dar reikia siusti? ar kaip?

KTK_priemimas
to Arthur,

Jus turite uzregistruoti ir gauti patvirtinima, kad Jusu prasymas uzregistruotas.

Su pagarba,
KTK priemimo tarnyba

Partnerio pranešimas
Karolis
Laba diena,
Norėjau sužinoti kokios šiu metų studijų kainos metams yra dienininėse studijose statybos inžinerijoje.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]