Klausimai apie KTK

Tauskis
Sveiki, norėjau paklausti koks šiais metais buvo žemiausias konkursinis balas stojant į automobilių techninio eksploatavimo valstybės finansuojamą vietą?

Ignas
Sveiki,norejau paklausti ar KTK turi bendrabucius?

Darius
Sveiki, siuo metu mokaus profesinej mokykloj , noreciau stoti i elektros energetika bet cia tik po 3 kurso stot. Ar galeciau istoti su lietuviu mokykliniu egzaminu? taip pat galvoju laikyti istorija fizika, (matematikos nenoriu , nes nesiseka) taip pat tureciau turet gera vokieciu kalbos (1 uzsienio kalba) metini ivertinima , bet egzamino neplanuoju laikyt. AR butinai reikia lietuviu valstibini isklaikyt, apskritai kiek reikia valstybiniu egzaminu?

Lukas
laba, norejau paklaust, koks buvo 2011 metu stojamasis balas i automatizuota medziagu apdirbimo technologijas ir ar ten labai reikia ismanyti fizika ir daug jos mokytis

Kostas
Sveiki, aš planuoju studijuoti elektros energetiką ir noriu pasitikslinti dėl laikomų egzaminų. Reiktų matematikos, fizikos, lietuvių kalbos egzaminų ir metinio uzsienio kalbos pazymio?

Arnoldas
Sveiki, Norėčiau stoti KTK Automobilių techninis eksploatavimas Kokio tipo matematika ir fizika yra dėstoma ? Ar šie dalykai dėstomi plačiai?

Lukas
Sveiki noreciaustoti i elekytos energetika turiu lietuviu mokyklinio egzamino bala 5 fizikos valstybinio 3 balus matematikos valstybinio 1 bei metini uzsienio kalbos ivertinima 8 ar imanoma istoti? beje turiu invalidumo pazymejima gal taikoma kokia nuolaida studijom?

Andrius
Sveiki norejau paklausti kokias pamokas rinktis norint istoti i autotransporto elektronika. Aciu uz atsakymus

Berta
Noreciau paklausti ar ir merginos jusu kolegijoje gali laisvai buti priimamos i automobiliu ekplotavimo specialybe?

Tikslas
Sveiki.Noriu stoti būtent į jūsų kolegija ,,autotransporto elektronika'' ir turiu klausimą.Jei aš dirbu darbą susijusi su elektroniką(dirbu prie technikos) ar stojant kokie balai prisideda ar ne?

Egidijus
Laba diena , labai noreciau istoti studijuoti automobiliu technini eksplotavima ,esu islaikes fizikos valstybini , gavau 4 . laikiau praejusiais metais , bei lietuviu mokyklini 5. noreciau istestinem studijom , nes esu dirbantis uzsienyje , uzpildziau prasyma lamabpo , bet noreciau suzinoti as turiu galimybe gauti valstybes vinansuojama vieta istestinem studijom ,gal galetumet pasakyti , kokia yra studiju kaina bendra uz visa mokymasi . aciu labai . jai galit atsakykit i el pasta , egidijus93@gmail.com labai lauksiu .

linas
Sveiki, norėjau paklausti koks šiais metais buvo žemiausias konkursinis balas stojant į automobilių techninio eksploatavimo valstybės finansuojamą vietą?

marius185
noreciau paklausti apie likusiais vietas siose specialybese valstybes finansuojamas ir nefinanasuojamas ? Autotransporto elektronika Automobilių techninis eksploatavimas

Vilius
Kokia yra metinė studijų kaina, mokantis elektros energetikos?

mindaugas
Laba diena norejau sizinoti studiju kaina elektros energetikoje, mane domina elektros energetika

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]