gal galetu kas man padeti labai noreciau buti kulinaras tik nezinau ne kokias pamokas rejkkia mokytis 12kl. nei kur stoti labai dekingas buciau jaj kas man padetu labai noreciau kad atsakimus jaj tokiu bus man i elektronini pasta kaimaswadlo@one.lt aciu uz atsakimus labai jaj tokiu bus...:D
Administratorius2007 11 07cituoti
kulinarus ruošia profesinės mokyklos, pvz., Alantos technologijos ir verslo mokykla ir tt. Kiekviename mieste gali jų rasti.Priimami moksleiviai, baigę vidurinę mokyklą arba išklausę 12 klasių kursą. Šio skyriaus moksleiviai, baigę mokslą, gauna profesinio mokymo diplomą. Mokslas trunka 1,5 metų.
Tokas2008 06 04cituoti
Bet nejaugi nemokina niekur kitur tik Profkese?Nes mane irgi visai traukia sita sritis, bet po dvylikos klasiu i profke nelb norisi eit...
Dovydas2011 03 22 • 78.58.67.32 cituoti
Atsiprašau, bet kokio velnio reikalingas šis puslapis, jei nieko tiksliai negalima sužinot??? Peržiūrėjau visas temas, o apie kulinariją nieko nesužinojau. Tiek informacijos, kiek yra čia - pilnai galima surasti google.
Dagga2011 03 22cituoti
Atsiprašau, bet kokio velnio reikalingas šis puslapis, jei nieko tiksliai negalima sužinot??? Peržiūrėjau visas temas, o apie kulinariją nieko nesužinojau. Tiek informacijos, kiek yra čia - pilnai galima surasti google.
Violeta2011 06 24 • 78.56.12.222 cituoti
pati ieškau savo broliui kur galima įstoti konditeriaus, kepėjo ar kulinaro specialybių, tačiau taip pat (išskyrus profkes) nieko nerandu.