VU ekonometrija

saulutka
Sveiki visi.Noreciau pasitikslinti ir gauti kuo daugiau informacijos(galbut is jau studijuojanciu lupu),apie ekonometrija.
Busiu dekinga uz viska;]

saulutka
As tikrai labai laukiu Jusu atsakymu,apskritai nuomoniu apie ekonometrijos studijavima.kas?Kodel?Kaip? ;]

Andrius
Labas na pirmas dalykas reikia megti ir nusiteikt rimtai matematikai, nes ji daug rimtesne nei mokykline. Ekonometrija tai ekonomika plius matematika, kur studentas mokninasi visus ekonominius reiskinius, procesus paversti skaiciais ir juos analizuoti. Jeigu taip poetiskai snekant ekonomika yra medis, baiges paprasta ekonomika zmogus daugiau orientuotas i lapus ir stieba, o ekonometrija i saknis.

saulutka
Aciu tau labai,lieku skolinga;]
Kas dar kokiu minciu turi?Drasiau...

saulutka
Kokie visi neidomus..netikiu,kad retas zmgus mokosi ekonometrijos... (think)

bembe
su kokiais balais ketinat stori cia?
mano tai 16,1 KB (nelaikiau uzsienio k. egzo)?
manot, neistosiu?

saulutka
Bembe,as nezinau ka tau atsakyt...tik dbr esu dvyliktoke,o kiti kaip manai cia labai tylus ir praktiskai nesireiskia... :S

Rokas
sveiki.. kvailas klausimas;/ bet negaliu apsisprest.. ar apsimoka studijuoti ekonomika? ar pasieksi ko nors gyvenime?

saulutka
Hmmm..na,siaip svarbiausia,kad tas dalikas butu mielas sirdziai,bet siaip bent jau Lietuvoje man toks ispudis susidares,kad nieko neapsimoka.Moki pinigus 4-6 metus is eiles,gauni popiergali,o kas is to?Juk krize-visi tik zyzia.
Dabar tik del saves verta mokytis,o daugiau tai.Apmaudu.
Na,bet as uz ekonomika ;] pati noriu ja studijuoti.Sekmes tau!

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]