Justas, 18 m., Kulinarinio meno programos pirmakursis:

1. Trimis žodžiais apibūdink savo studijų programą:

Geriausias pasirinkimas gyvenime!

2. Ką įdomiausio spėjai išmokti?

➡️ Išmokau moksliškai papasakoti kai kuriuos jau naudojam

3.Kokios paskaitos labiausiai nenorėtum pramiegoti ir kodėl?

➡️ Labiausiai nenorėčiau pramiegoti anglų. Why? Because of reasons (anglų girdžiu dažniau nei lietuvių, todėl ji man įprasta ir lengvai suprantama)

4. Tavo svajonių profesijos atstovas, į kurį lygiuojiesi?

➡️ Xavier Bouriot, nes jis buvo pirmas šefas su kuriuo dirbau, noriu į jį lygiuotis nes jis geriausias mentorius, labai paprastas ir neiškeliantis savęs virš savo mokinių, moka pasijuokti iš savęs ir kitų, bet reikiant yra tikrai pavyzdingas ir geras šefas.

5. Kokias matai perspektyvas, kur tikiesi būti po penkerių metų?

➡️ Po penkerių metų save matau užsienyje - Prancūzijoje arba Ispanijoje, nežinau, kur nuneš likimas, bet viskas priklauso nuo pačio manęs ir mano atkaklumo bei užsispyrimo. Tikiu, kad įmanoma daug pasiekti įgijus praktikos su geriausiais lietuvių, bei užsienio šefais.

Linkime Justui sėkmės siekiant savo svajonių❗ ❤️ Nuotraukoje - su bendrakurse Marija ir savo autoritetu - šefu Xavier Bouriot!

Daugiau apie Kulinarinio meno studijų programą: http://www.ilk.lt/lt/kulinarinis-menas