Svajojate tapti virtuvės profesionalais, siekiate aukštojo mokslo diplomo gastronomijos srityje, esate motyvuoti siekti užsibrėžtų tikslų,  susitikite su Kulinarinio meno studijų vadovais ir vyriausiuoju šefu Xavier Bouriot, pamatykite mokymosi erdves (3 profesionaliai įrengtas virtuves, įrengimus ir priemones, teorinių paskaitų auditorijas), susitikite su Kulinarinio meno studentais, aplankykite taikomosios praktikos restoraną „Arrivéeō kur Jūsų lauks vieno kąsnio užkandėlių degustacija.

Kovo 2 d. (šeštadienis), 11 val.  Šv. Ignaco Lojolos kolegija (Vilniaus g. 29, Kaunas).

Būtina išankstinė rezervacija mob. tel. +370 682 07797 (Eglė) arba el. paštu: kulinarinismenas@ilk.lt

„Kulinarinio meno“ bakalauro studijų programa – tai unikali gastronomijos mokslų programa Lietuvoje, skirta būsimiems virtuvės profesionalams, siekiantiems pažinti klasikinės prancūzų virtuvės technikas mokantis pagal prancūzų šefo Alain Ducasse filosofiją, dirbant su žymiais prancūzų šefais-instruktoriais, įvaldyti modernias gamybos technologijas, ugdyti kūrybingumą ir saviraišką, siekti tobulumo ir atsakingumo. „Excellence in practice“.

APIE XAVIER BOURIOT | Po daugiau nei 25 metų praleistų dirbant su garsiausiais Prancūzjos šefais kaip Guy Savoy / Alain Senderens / Michel Rostang ir Alain Ducasse, bei po beveik 10 metų dirbant vienu pagrindinių konsultantų Alain Ducasse Institute, Xavier prisijungė prie Ritz Paris Place Vendôme komandos, kad padėtų Ritz Escoffier Culinary School atidarymui, Paryžiuje. Po sėkmingo šios mokyklos starto, 2016 metais Xavier nusprendžia įsteigti savo kompaniją, kurios tikslas būtų skleisti prancūzų gastronomijos pasaulio idėjas kitose šalyse. Šiuo metu šefas Xavier Bouriot taip pat vadovauja „Kulinarinio meno“ bakalauro studijų programai Lietuvoje (Kaune).