Tokio aukšto lygio konkurse marijampolietės dalyvavo pirmą kartą, tad ne tik konkuravo su tiek  daug šalių, bet ir daug bendravo, mokėsi, sėmėsi patirties. Dauguma šalių konkurse Casargo dalyvavo antrą, trečią ar net ketvirtą kartą. Konkurso užduotis buvo pagaminti 24 porcijas šaltų ir karštų patiekalų, desertų bei kokteilių. Konkurso metu buvo vertinami patiekalai, jų sveikumas, kaloringumas, grožis, buvo testuojamas padavėjų pastabumas, reakcija į klientų pageidavimus, iškilusių problemų sprendimus. Su visomis užduotimis mūsų jaunosios virėjos ir padavėjos-barmenės susidorojo puikiai, tad nenuostabu, kad komanda gavo „Geriausių simpatijų prizą“, kurį įteikė pats konkurso vertinimo komisijos pirmininkas Luigi Gandola. Tai atminimo prizas, kuris skiriamas už visas žmogiškąsias savybes, kurios turi būti gerame profesionale. L. Gandola pabrėžė, kaip svarbu problemas spręsti su šypsena.

Pagrindinis konkurso prizas iškeliavo į Estiją,  jau turinčią patirties tokiame konkurse. O mes, naujokai prestižiniame konkurse, džiaugiamės, kad sulaukėme didžiulio palaikymo ir simpatijų bei garsinome Lietuvos ir Marijampolės vardą.

Centro informacija