Jeigu Jūs mėgstate ragauti, degustuoti, derinti įvairius produktus, skonius ir kvapus, jeigu Jums patinka gaminti ir vaišinti, rinkitės visada paklausią ir reikalingą virėjo profesiją.

       Mokydamiesi virėjo specialybės Jūs mokysitės gaminti, apipavidalinti ir patiekti:

Sriubas, karštuosius patiekalus ir padažus;

Saldžiuosius patiekalus;

Salotas, užkandžius, garnyrus ir šaltuosius patiekalus;

Patiekalus pobūviams;

Miltinius konditerijos gaminius;

Sveikos mitybos patiekalus;

Lietuviškus tradicinius nacionalinius patiekalus.

        Besimokydami mūsų mokykloje turėsite puikią galimybę tris savaites stažuotis ir atlikti praktiką Italijoje, Maltoje ar Jungtinėje Karalystėje.

       Jeigu norite kartu su profesija įgyti ir vidurinį išsilavinimą, po 10 klasių mokysitės 3 metus.

      Jeigu norite įgyti tik profesinę kvalifikaciją, galite po 10 kl. ir po 12 klasių mokytis 1 metus.

         Turintieji aukštąjį išsilavinimą ar siekiantys įgyti antrą profesinę kvalifikaciją  profesiją gali įgyti per 1 metus.

Mūsų komanda laukia Jūsų!

Maisto produktų gamybos mokytojai