Programos aprašymo santrauka Įgiję virėjo kvalifikaciją asmenys gebės: savarankiškai gaminti, apipavidalinti ir patiekti patiekalus, įvertinti patiekalų kokybę, tvarkyti dokumentus. Modulinėje mokymo programoje numatyti 7 kvalifikaciją sudarančioms kompetencijoms įgyti skirti moduliai: Tvarkos virtuvėje palaikymas; Pasiruošimas patiekalų gaminimui; Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas; Saldžiųjų patiekalų ir padažų gaminimas,  jų apipavidalinimas ir  kokybės  vertinimas;  Salotų,  užkandžių  ir  šaltųjų  patiekalų  gaminimas,  jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas; Patiekalų pobūviams gaminimas ir patiekimas; Darbas su dokumentais.
Modulinė mokymo programa sudaro galimybes asmeniui įgyti ir pasirenkamąsias kompetencijas tai 3 moduliai: Miltinių konditerijos gaminių gaminimas; Sveikos mitybos patiekalų gaminimas; Lietuviškų tradicinių nacionalinių patiekalų gaminimas.
Praktika atliekama  įvairių tipų maitinimo paslaugas teikiančiose įmonėse.

Mokiniams sudaromos galimybės mokytis:

  • B kategorijos automobilių vairuotoju.
  • TR1,TR2,SZ kategorijų traktorių vairuotoju (traktorininku).
  • Ūkininkavimo pradmenų.

Visi pageidaujantys aprūpinami bendrabučiu.

Apmokamos kelionės išlaidos į mokyklą ir atgal.

Yra valgykla.

SVARBU ŽINOTI: Priėmimas registruojant prašymą vykdomas per LAMA BPO sistemą http://lamabpo.lt

Pagrindinis priėmimas: 2019-06-01 - 2019-07-29.

Papildomas priėmimas (esant laisvoms vietoms): 2019-08-08 - 2019-08-26.

Registruoti prašymą galite ir atvykę į mokyklą adresu: Ažupiečių g. 2, Anykščiai (11 kab. II aukštas).

Darbo laikas: I-IV 8:00-16.30 V 8:00-15.30.

Suteiksime reikalingą informaciją, konsultuosime.

Informacija: tel.: (8 381)59 404, 59 480, 868210527. El. paštas: sekretore@anyksciutm.lt www.anyksciutm.lt